HULP NODIG!!

Laat ik beginnen met dat het goed gaat met de opkomst van nieuwe leden.
We hebben zelfs complimenten gekregen vanuit de bond dat door heel Nederland het ledenaantal afneemt, dit tot tegenstelling van onze vereniging!
Bij ons zijn er flink wat leden bijgekomen de afgelopen tijd.
Zowel bij jeugd alsook bij de senioren. En het goede nieuws is dat ook vrijwel iedereen die binnenkomt ook lid wordt.

Dit natuurlijk alleen maar goed nieuws.
Maar dan nu het PROBLEEM!!
Jan kan de hoeveelheid nieuwe jeugdleden niet meer kwijt in de beginners-groep.
Daarin zitten een aantal die wat meer aandacht nodig hebben.
Aangezien het voor mijzelf geen optie is om een wachtlijst aan te bieden, heb ik besloten een aantal beginners bij de gevorderde groep te plaatsen.

Dat is natuurlijk niet ideaal, voor de jeugd kan dit tot onzekerheid lijden e.t.c.

De vraag is dus of er iemand bereid is om 1 of 2 uurtjes per week Jan te assisteren in de beginners-groep.
Het is vooral even met ze sparren en/of ballen oefeningen geven.
Kleine taakjes zodat Jan zich kan focussen op de groep.

De dank is groot!!
Meer info nodig?
App Kevin Waalboer :0612635823

Kevin Waalboer

Oud batje? Die kunnen wij goed gebruiken!

Beste leden van Ttv Dordrecht,

Jullie hebben door de jaren heen vast wat batjes verzameld (mits je ze niet stuk heb geslagen).
Voor beginners en voor het geven van clinics kunnen onze trainers die goed gebruiken.
Hiermee kunnen ze namelijk de technieken en vooral het effect goed aan leren.
Met clinics van de scholen of met scholierentoernooi komen de kinderen helaas vaak met plankjes (houten badjes) aanzetten.

De vraag daarom is of wij die mogen gebruiken.
Desnoods kunnen we afspreken dat we ze mogen lenen tot je hem weer terug wilt.
Het zal ons enorm helpen bij het promoten van onze sport.

De trainers

Open Dordtse!! Jeugd en Senioren Schrijf je nu in!!

Open Dordtse is weer terug!!!
En wel op 2 maart voor de jeugd en 20 april voor de senioren.
Geef je snel op!
Op het prikbord in de kantine of voor de senioren op mail adres: opendordtsesenior@gmail.com
En voor de jeugd: opendordtsejeugd@gmail.com
Je kan je inschrijven van H licentie tot D licentie bij de senioren.
En bij de jeugd tot promotieklasse.
Ook is er zoals vanouds weer eten, voor klein beetje extra kan je tegen het einde van het toernooi lekker mee eten.
Jeugd: pizza! 3 euro extra
Senioren: Chinees! 5 euro extra
Deelname kost je 7 euro.
We doen deze herstart zonder vertegenwoordiger van de Nttb , dus we staan niet op de algemene agenda.
Het wordt gewaardeerd dus als jullie het in de competitie en toernooien even promoten dat we dit weer organiseren!
Het was vroeger altijd een groot succes en ons streven is dat weer nieuw leven in te blazen.
Het team
(Marianne Saskia Dian Sabine en Kevin)

Interview met Isa Cok

Het 16-jarige toptalent Isà Cok zit in de Franse selectie en was deel van het succesvolle Franse juniorenteam bij de EJK 2018. Zij heeft Nederlandse ouders die 14 jaar geleden naar Frankrijk emigreerden en kan daardoor profiteren van het excellente opleidingssysteem in Frankrijk. Isà staat momenteel op nummer 70 van de wereldranglijst “onder 18″. Lees haar inspirerende verhaal in dit uitgebreide interview dat ze aan tafeltennis.nu gaf. Lees verder

Vakantie periode 50plus

Ook de 50plussers zijn inmiddels aan hun vakantie periode begonnen.
De grote groep die altijd op de dinsdagmiddag onder het genot van kop koffie en versnapering een balletje kon slaan, hebben nu vrij af vanaf 3 juli tot 12 augustus.

We hopen iedereen na deze periode weer gezond en wel terug te zien!

Martin Boet overleden

Ons oud-lid Martin Boet is na een lang ziek bed van ons heen gegaan.

Wij wensen Annelies in deze moeilijke tijd zonder haar oud teamgenoot en tevens haar man veel sterkte toe.

Martin heeft altijd met veel plezier bij Ttv Dordrecht gespeeld en wij hopen dat hij ze daar boven ook wat bij leert.

start training nieuwe seizoen

Afgelopen donderdag (29 juni) heeft de laatste training voor de jeugd plaatsgevonden. Nu is het tijd voor een welverdiende vakantie. Op maandag 14 augustus zullen de trainingen weer starten. Let op dit is al tijdens de laatste week van de zomervakantie.??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vervanging lessen beginnende jeugd

Vorige week is Jan geopereerd, hij  heeft een nieuwe heup gekregen. De komende weken zal hij revalideren. Afhankelijk van hoe goed het met hem gaat zal hij de trainingen voor de beginnende jeugd weer op zich nemen. Tot die tijd worden de trainingen waargenomen door o.a. Kevin Waalboer en Collin Schram.

Veel beterschap Jan en we hopen je snel weer te zien.