Martin Boet overleden

Ons oud-lid Martin Boet is na een lang ziek bed van ons heen gegaan.

Wij wensen Annelies in deze moeilijke tijd zonder haar oud teamgenoot en tevens haar man veel sterkte toe.

Martin heeft altijd met veel plezier bij Ttv Dordrecht gespeeld en wij hopen dat hij ze daar boven ook wat bij leert.

start training nieuwe seizoen

Afgelopen donderdag (29 juni) heeft de laatste training voor de jeugd plaatsgevonden. Nu is het tijd voor een welverdiende vakantie. Op maandag 14 augustus zullen de trainingen weer starten. Let op dit is al tijdens de laatste week van de zomervakantie.??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vervanging lessen beginnende jeugd

Vorige week is Jan geopereerd, hij  heeft een nieuwe heup gekregen. De komende weken zal hij revalideren. Afhankelijk van hoe goed het met hem gaat zal hij de trainingen voor de beginnende jeugd weer op zich nemen. Tot die tijd worden de trainingen waargenomen door o.a. Kevin Waalboer en Collin Schram.

Veel beterschap Jan en we hopen je snel weer te zien.

DORDT SUCCES OP WELPENTOERNOOI

Zaterdag 29 april, werd voor de eerste keer het: Hubo-welpen-toernooi georganiseerd. Hiervoor werden welpen van verschillende verenigingen uitgenodigd.
Sheng-Jacco, Maurice en Bram van TTV-Dordrecht deden hier aan mee.
Ze werden in aparte poules ingedeeld en zo kon het toernooi beginnen!
Het was voor alle 3 hun eerste toernooi dus een spannend moment.

Toch wisten ze alle 3 als eerste in hun poule te eindigen!
Alle nummers 1 werden vervolgens weer in een nieuwe winnaars-poule aan elkaar gekoppeld dus zo konden ze hier uitmaken wie uiteindelijk de echte winnaar zou worden.

Ook hier deden ze het super!
Uiteindelijke uitslag:
1.Sheng-Jacco Ttv Dordrecht
2.Maurice Ttv Dordrecht
3.Matthias Gorkum
4.Bram Ttv Dordecht
5.Sander
6.Evelien

(Prijs uitreiking werd gedaan door o.a ex-Dordtenaar Mia Alting)
Super uitslag van Dordrecht natuurlijk, bijna de maximale score eruit gehaald met 3 deelnemers. Het is dan ook niet voor niks dat ze ook de grote wisselbeker mee naar huis mochten nemen!
Misschien krijgt hij nog een plekje op de club?!
De plek is in ieder geval gereserveerd!

Via deze weg wil ik nog een keer tegen de jongens zeggen dat ik enorm trots op ze ben en dat ik hoop dat ze nog veel prijzen gaan pakken, maar vooral er zoveel plezier uit blijven halen

welpentournooi HUBO 1 - kopie welpentournooi HUBO 2 welpentournooi HUBO 3 welpentournooi HUBO 4 welpentournooi HUBO

Europa League Finale AJAX!!!

Op woensdag 24 mei om 20.30 speelt Ajax tegen Manchester United.
Zit je niet in het stadion in Stockholm dan is de kantine van TTV Dordrecht een mooie 2e optie.
Of je nou wel of niet voor Ajax bent, is dit voor het Nederlands voetbal een heel belangrijke wedstrijd.

Dus kom allen kijken op de grote beamer in de kantine!
En schreeuw ze naar de overwinning!

Tot dan!!

Afbeeldingsresultaat voor ajax europa league

Training 27 Maart Collin Schram

Collin Schram geeft vandaag de trainingen zowel voor de senioren als de junioren selectie.

Collin is bezig met zijn trainings-cursus zodoende moet hij wat stage uren maken bij ons.
Wij wensen Collin veel succes en een leerzame tijd toe.

Nieuwe Trainingstijden

De jeugd-selectie traint onder leiding van Kevin Waalboer vanaf heden van 19.00 tot 20.30 op maandag en donderdag. Op donderdag trainen ze het laatste half uurtje in de kleine zaal zodat de senioren zich kunnen voorbereiden op de competitie.

De seniorengroep gaat daarna aan de slag van 20.30 tot 21.30 alleen op de maandag. In de kleine zaal is er dan plek om vrij een balletje te slaan en natuurlijk na deze training ook in de hoofdzaal.

De allerjongste jeugd onder leiding van Jan van Holstein blijft op dezelfde tijden trainen (van 18.30 tot 19.30 op de maandag en de donderdag).

Deze veranderingen van tijden was een echte noodzaak en we zullen er even met zijn allen aan moeten wennen.