Clubkampioen bekend!

Afgelopen zaterdag was de fameuze clubkampioenschap bij TTV Dordrecht.

Bij voorbaat alvast dank aan Kevin en Marianne voor de organisatie van deze gezellige dag!
En ook dank aan Mike voor het opzetten van de barbecue.

De 22 deelnemers streden verdeeld over 3 poules mee om de felbegeerde wisselbeker. Lees verder

Clubkampioenschappen Senioren op 19 mei

Beste leden van TTVD,

Op 19 mei staan de clubkampioenschappen weer gepland. Wij hebben er zin in en we hopen dan ook dat zoveel mogelijk Dordtenaren gezellig mee komen doen. Ook de 55+ groep is vanzelfsprekend van harte uitgenodigd! Tevens mogen ook de spelers van Dordrecht 1 jeugd zich wagen aan deze wedstrijden, als ze dat willen. Lees verder

Dordrecht DUO 3 ongeslagen kampioen 1e klas!

Het nieuw gevormde DUO team 3, bestaande uit Johan en Laurens, is gelijk kampioen geworden in de 1e klas! En dat ook nog eens ongeslagen!

DUO 3

In de laatste wedstrijd moest er onderling gestreden worden met De Treffers (M) 1 wie er kampioen zou worden. Minimaal 2 punten moesten behaald worden om te kunnen gaan vieren. De mannen lieten hier gelukkig geen gras over groeien. Al na 2 wedstrijden was de buit binnen. De ongeslagen status was echter verre van binnen, want het werd plots 2-2. Gelukkig wist Johan de laatste wedstrijd te winnen, waardoor het kampioenschap uitbundiger gevierd kon worden.

Gefeliciteerd mannen!

Dordrecht DUO 4 kampioen 3 klas!

Ook DUO team 4 heeft zich goed gerevancheerd op de degradatie van vorig seizoen. Door een gunstige uitslag bij de directe concurrent vorige week kunnen ze nu al het kampioenschap vieren.

De stand kan nog wel gelijk komen, echter heeft team 4 onderling 2x gewonnen met 4-1, waardoor op basis van onderling resultaat het kampioenschap binnengehaald is.

Gefeliciteerd DUO team 4!

Dordrecht 2 kampioen 3e klas!

Dordrecht 2 heeft in de reguliere competitie laten zien dat ze in de 2e klasse thuis horen. Met nog 1 wedstrijd te gaan hebben ze een onoverbrugbare voorsprong op nummer 2 VCS in poule F en keren ze na 1 seizoen al weer terug naar de verlangde 2e klas.

De kersverse kampioen had het aan het begin nog even lastig. Wellicht was het onwennig om in een lagere klasse te spelen dan gebruikelijk, wie zal het zeggen. Maar al gauw werd dit omgezet in klinkende overwinningen waarmee het kampioenschap werd binnen gehaald.

Gefeliciteerd team 2!

Voorjaarskamp bij TTV Dordrecht

Het was weer een geslaagde 3 daagse voorjaarskamp bij TTV Dordrecht in de voorjaarsvakantie.

Een goede groep van 22 deelnemers namen deel aan dit trainingskamp, georganiseerd door een samenwerking tussen tt4you en de tafeltennisacademie Amersfoort.

foto van TT4you.
foto van TT4you.

Maandag 26 februari zijn wij gesloten

Beste leden van T.T.V. Dordrecht, en darters,

Op maandagavond 26 februari kan er niet getraind worden door leden van T.T.V. Dordrecht.

Dit i.v.m. een Jeugdtrainingsstage, van maandag 26 februari t/m woensdagmiddag 28 februari.

Een kijkje komen nemen mag wel.

Dit is ook zeker de moeite waard, gezien het niveau van vele deelnemers en van de aanwezige trainers en sparringpartners.

Hartelijk dank voor jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Mike Schram, voorzitter.

Ton Timmer, secretaris.

Kerstgroet en uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel

Beste leden van TTV Dordrecht,

Mede namens de andere leden van het bestuur wil ik jullie een bijzonder prettige kerst wensen en veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar.

Op bestuurlijk vlak hebben we een bewogen jaar achter de rug maar ik ben blij te zien dat dit niet veel invloed heeft op de manier waarop wij doen wat we doen en zijn wie we zijn.

Dit hebben onze partners van de Paraplu onlangs ervaren, toen zij bij ons waren voor het kersttoernooi. Ik wil jullie het verslag daarvan (gemaakt door 1 van de leden van vv Dubbeldam) niet onthouden:

 http://vvdubbeldam.nl/11-voetbalnieuws/2059-tafeltennissen-door-een-korf-met-een-voetbal

Graag willen wij, als bestuur, tijdens de nieuwjaarsborrel op maandag 8 januari aanstaande (vanaf 20.00 uur) terugkijken op 2017 maar vooral vooruit gaan kijken naar een sportief en enerverend 2018.

 Ik hoop jullie dan allemaal te mogen begroeten op de club.

 Merry Christmas!

Kersttoernooi 2017

Na de ontknoping van de najaarscompetitie was het weer tijd voor het kersttoernooi. Op vrijdagavond was er een mooie opkomst van jeugdleden , seniorenleden en niet-leden, waaronder ook een aantal leden van vv Dubbeldam en sc Movado. Voor de wedstrijden was er de mogelijkheid om nasi of bami met saté te eten.

In de grote zaal werd een laddertoernooi gespeeld, waarbij spelers elkaar konden uitdagen om bij winst hoger op de ladder te komen. Bij verlies zakte de speler een aantal plaatsen. Na veel partijtjes eindigde Saskia op de hoogste positie.

In de kleine zaal waren poules ingedeeld op twee verschillende niveaus met elk 2 poules van elk 6 spelers. Een partij bestond uit een ‘best of three’, bij winst werden 2 punten gehaald en bij verlies met 1-2 kon ook een punt worden gehaald. Na vijf partijen kwamen Gerrit, Laurens, Nathalie en Dennis als winnaars uit hun poule. Hierna won Laurens van Gerrit en Dennis van Nathalie.

Al met al was het een gezellige avond waarin er veel leuke wedstrijden gespeeld zijn.

Lees verder

Save the date! Kersttoernooi op 15 december!

Beste leden,

Vrijdagavond 15 december gaan we weer ons inmiddels vertrouwde Kersttoernooi houden. Deze keer zonder bbq maar wel met een hap Chinees vooraf. Niks bijzonders, maar gewoon een voedzame maaltijd met nasi of bami & sate’

We beginnen om 18.00 uur met het diner en gaan dan vanaf 19.00 uur aan de bak. Indeling e.d. zijn nog allemaal te bepalen, maar we (Gerrit en ik) gaan ervoor zorgen dat er voor iedereen voldoende uitdaging zal zijn.

We spelen door tot een uur of 21.30 max 22.00 uur. Wil je eerder stoppen (denk aan de kleintjes) dan kan dat gewoon.

We nodigen ook met name de ouders van onze spelende jeugd uit om mee te doen en andersom (kinderen van spelende senioren) zou natuurlijk ook leuk zijn!

Met het oog op de verhuizing en om de banden met de Paraplu partners verder aan te halen, hebben we ook delegaties van sc Movado en vv Dubbeldam uitgenodigd. Zij zullen met een beperkt aantal (prominente) leden aanwezig zijn en meedoen met het toernooi. Op termijn hopen we met hen een gebouw te gaan delen, dus waarom niet alvast beginnen met de kennismaking?

Je kunt je opgeven door op deze mail te reageren of door je op de club in te schrijven (Gerrit gaat lijsten ophangen vanavond).

Hoop dat jullie weer in grote getalen zullen komen!

Wat : Kersttoernooi
Waar : Op de club
Wanneer : 15 december vanaf 18.00 uur eten en 19.00 uur spelen
Wie : iedereen die op de ene of andere manier aan TTV Dordrecht is verbonden (leden, ouders, kinderen van leden etc)
Hoeveel : 5 euro voor het eten; spelen kost niks
Waarom : omdat het leuk is