Najaar 2015‏

Beste mensen,

De Najaarscompetitie 2015 staat voor de deur, begint op 7 september, na een hele mooie zomer.

Oftewel……

’t Is weer voorbij, die mooie zomer,

Laat de competitie maar komen!

Om te beginnen vrij spelen en trainingstijden:

Op maandag is er geen competitie, en kan er dus in beide zalen de hele avond getraind worden. Degenen die dit wensen om 19:30 uur onder begeleiding van Kevin Waalboer, in de Grote Zaal. Deze training duurt een uur, tot 20:30 uur. Hierna kan er vrij getraind worden door iedereen. Bij deze het verzoek aan leden die niet mee doen aan deze training om tot 20:30 uur in de Kleine Zaal te spelen.

Op dinsdag zijn we gesloten, en op woensdag is alleen de Grote Zaal beschikbaar, hier wordt dan Duo competitie gespeeld, vrij spelen en trainen zal dan ook beperkt mogelijk zijn.

Op donderdag en vrijdag is er ook competitie, maar is er ook ruimte om te trainen en vrij te spelen. Dit dan met name in de Kleine Zaal.

Dan wat simpele verzoeken en  tips mijnerzijds:

Indien jullie een wedstrijd willen verzetten, om wat voor reden dan ook, stuur mij dan een mailtje.

Attentie, ik heb een nieuw E-mail adres: a.timmer07@vodafonethuis.nl

Een verzoek aan de Duo spelers: wees s.v.p. niet te snel met het verzetten van wedstrijden, afgelopen competitie was dit wel eens het geval had ik de indruk.

Zorg er s.v.p. voor dat een volledig ingevuld wedstrijdformulier uiterlijk op vrijdagavond in de bus in de kantine zit, of lever het in bij mij, ook uiterlijk de vrijdagavond van de betreffende competitie week.

De Najaarscompetitie mogen we nog met celluloid ballen spelen, dit gaan we ook doen. Indien een team met plastic ballen wilt spelen, prima, maar dan dient het team deze zelf aan te schaffen.

Achter de bar ligt een boekje met hierin het competitie programma, alle pagina’s hangen ook aan het prikbord in de Grote Zaal. Tevens kun je de competitie volgen op de site van de afdeling West van de N.T.T.B.

Dan een verzoek vooral richting de Duo spelers: leg de competitieboekjes s.v.p. terug achter de bar, en neem ze niet mee in je sporttas.

Invallen:

Indien iemand niet kan, probeer dan eerst zelf een invaller te regelen.

Vanaf de 4e klasse en lager mag er zowel in de reguliere als in de Duo competitie horizontaal ingevallen worden. Dus ook in een hoger team, mits in dezelfde klasse.

Vorige competitie hebben we wederom erg weinig boetes ontvangen, enne, dat gaan we deze competitie natuurlijk evenaren, c.q. overtreffen!

En dan wens ik iedereen uiteraard heel veel spelvreugde en succes, gedraag je correct en sportief, en behandel je tegenstander met respect.

Uiteindelijk ben je in de competitie meer dan alleen jezelf, je bent ook deel van een team, en van T.T.V. Dordrecht.

Toernooien:

De Toernooi agenda van de Afdeling West hangt op het mededelingen bord. Inschrijving kun je zelf regelen, middels een mailtje naar de organisatie. Meestal moet je vooruit betalen, maar dit is ook allemaal op de site van de afdeling onder de kop “Toernooien” te vinden. Gewoon doorklikken op de naam van het betreffende toernooi.

Met vriendelijke groet,

Ton Timmer