KERSTTOERNOOI 2015

Beste iedereen,

Op vrijdag 11 december a.s. organiseren we weer een gezellig kersttoernooi voor al onze leden.

De avond is bedoeld voor iedereen: jong en oud, jeugd en senior, competitiegerechtigd en niet competitiegerechtigd!

We zullen op deze avond in koppels van twee spelen, waarbij we het vrij laten aan iedereen om de indeling te bepalen. Wil je je samen met je vaste team partner inschrijven, of met een familielid, of gewoon met iemand met wie je wilt spelen? Het kan allemaal.

Heb je geen ‘partner’ dan delen wij van de organisatie je wel in, dus ook daar geen problemen.

Opzet van het toernooi zal zijn om zoveel mogelijk te mengen, waarbij we vooral de jeugd tegen de oudjes (en daar reken ik ook de toernooileiding toe) willen laten spelen. Bij de indeling zullen we zoveel mogelijk rekening houden met jullie niveau, al is het voornaamste doel van de avond om het gezellig te hebben met elkaar.

Er komen snacks (de kenners weten wie) en ook zal de bbq aangaan, voor de nodige broodjes hamburger & spiesjes. Het eten kan tussendoor, daar zullen we geen apart moment voor inrichten.

Apart onderdeel van de avond wordt de machine bingo: wie de meeste ballen terug op tafel slaat tegen de machine, wint de pot. Inleg bedraagt voor dit onderdeel 1 euro en de winnaar neemt dus de totale inleg mee naar huis, minus een kleine afdracht aan het goede doel van de avond (zie onder). Deelname aan dit onderdeel is vrij.

We vragen om een bijdrage van 4 euro per persoon voor het eten. Er komen geen prijzen voor de winnaars: we spelen voor de eer (en de gezelligheid dus).

Idee is om 18.00 uur ca te beginnen en het toernooi om 22.00 uur uiterlijk te laten eindigen. Naborrelen is natuurlijk niet verboden :-)

Tijdens deze avond zullen we ook proberen om wat geld bij elkaar te sprokkelen om een initiatief van de bond te ondersteunen (zie onder de link). Dit is op vrijwillige basis.

Geef je snel en graag op! Dat kan via de mail naar Mike of naar Gerrit of door je in te schrijven op de club.

Bijdrage voor het eten te voldoen op de avond zelf.We rekenen op jullie om er weer een leuke avond van te kunnen maken.

Groeten,

Güler, Gerrit  & Mike