Open Dordtse 2016 bij TTV Dordrecht‏

Beste Tafeltennisliefhebbers en Toernooispelers,

Bij deze willen wij jullie dit jaar weer uitnodigen voor de Open Dordtse 2016. Het toernooi zal net de laatste jaren weer in samenwerking zijn met de hoofdsponsor van dit toernooi “China City Wok” uit Dordrecht. Vanwege de vele aanmeldingen vorig jaar en gebrek aan ruimte om de organisatie goed te laten verlopen hebben wij dit jaar besloten om het toernooi te organiseren over 2 dagen.

Op 21 Februari 2016 zal de eerste editie van dit jaar van de Open Dordtse 2016 plaatsvinden. Op deze dag zal het toernooi plaatsvinden voor de licenties D, E en F. De tweede editie zal zijn op 6 Maart 2016 en hier zullen de licenties G en H gaan strijden om de prijzen. Op beide dagen zullen wij aan het einde van de dag een Chinese maaltijd verzorgen zodat jullie weer met een volle maag naar huis kunnen.

Deelnemers kunnen zich zoals voorgaande jaren individueel opgeven of via hun vereniging op de verzamelformulieren die bij deze brief zijn toegevoegd. Samen gaan is natuurlijk altijd gezelliger! Dus ik zou zeggen meld je aan op het verzamelformulier en kom met zijn allen naar ons toernooi!

INFORMATIE OVER HET TOERNOOI

INSCHRIJFFORMULIER OPEN DORDTSE 2016