T.T.V. Dordrecht…… Een vereniging met (nieuwe) ballen! Echt waar…..

Beste mensen,

Zoals de meeste van jullie weten moeten we de voorjaarscompetitie 2016 met plastic ballen spelen, het oude vertrouwde celluloid gaat in de milieuban.

De plastic ballen zijn behoorlijk aan de prijs, we hebben dan ook besloten om elk team een doosje van zes Xushaofa *** 40+ ballen te overhandigen. Je zult deze dus niet in de box achter de bar vinden, hier liggen de komende tijd nog celluloid ballen.

Natuurlijk is het voor competitiespelers nuttig en raadzaam om ook met de plastic ballen te trainen, maar wees er een beetje zuinig op wil ik jullie vragen.

De meeste teams hebben inmiddels hun doosje in ontvangst genomen.

Ik zou zeggen: LEKKER BALLEN!

Tevens wordt voor aanvang van de competitie een aantal behoorlijk versleten netjes vervangen.

En tot slot:

Deze beide acties zijn gefinancierd door de CLUB VAN 25, waarvoor oprechte en hartelijke dank!

Met vriendelijke groet,

Ton Timmer