T.T.V. Dordrecht: Strakke actie

T.T.V. Dordrecht…… Een vereniging met nog meer nieuwe ballen! Echt waar…..En met inmiddels 9 nieuwe netjes!!!! Is dat wat!!!

BalNet

Beste mensen,

Het houdt momenteel niet op, met leuke berichtjes.

De Plus actie loopt lekker, en zoals eerder gemeld nog tot en met 5 maart 2016.

Allemaal dus Plussen s.v.p. Levert contant geld op voor TTV Dordrecht, aan het einde van de actie.

De sinds deze competitie verplichtte plastic ballen zijn behoorlijk aan de prijs, maar toch hebben de ouders van de jeugdleden een extra doos trainingsballen gesponsord. Kan er dus ook naar hartenlust met plastic ballen getraind worden. Daar worden de jeugdleden beter van, enne, daar worden wij allemaal blij van!

De volgende prettige verrassing kwam uit de 55+ groep, jullie weten wel, die Krasse Dinsdagmiddag Knarren.

Die gaan gezellig iedere Kerst uit eten, dit jaar bleef er wat budget over, en dat hebben ze besteedt aan nogmaals drie kwalitatief super goede Donic Stress netten. Ze staan op de tafels in de kleine zaal.

Tenslotte hebben we nog een mooie Whirlpool vrieskast ontvangen, van So You think You can Linedance Bea en Danny.

Allen oprechte en hartelijke dank voor deze strakke acties!

Waar we nog wel naar op zoek zijn is een goede 2e hands televisie…. liefst een flatscreen…

Met vriendelijke groet,

Ton Timmer