Dordrecht 1 Kampioen 3e klasse

Al na een paar wedstrijden aan het begin van het seizoen werd al duidelijk dat het kampioenschap in de 3e klasse poule G zou gaan tussen Tavernie 1 en Dordrecht 1.

Beide ploegen wonnen hun eigen wedstrijden met grote cijfers, waardoor ze al een voorsprong namen op de rest. Toen Bert, Koen en Remco ook nog eens onderling wonnen van Tavernie met 7-3, leek het kampioenschap een kwestie van uitspelen.

Toch maakte Tavernie het spannender door in de andere wedstrijden meer punten te winnen, waardoor ze telkens meer punten inliepen. Toen vervolgens Dordrecht 1 punten liet liggen tegen Gorkum en ook nog eens revanche kregen van Tavernie (7-3 verloren), leek het toch Tavernie te worden. Welk team kon zijn prestaties het langst hoog houden?

Bij het spelen van de laatste wedstrijd stond Dordt 1 één punt voor. Er moest dus evenveel punten behaald worden als Tavernie, die ook op dezelfde avond moest spelen. Door elkaar up-to-date te houden via de TTapp, werd naar elkaars score gekeken. Toen Tavernie klaar was stond bij hun 8-2 winst op het scorebord. Dordrecht 1 wist de hele tijd bij te blijven en stond op dat moment met 7-2 voor. Bert wist uiteindelijk de winnende binnen te halen met een spannende 3-2 overwinning!

Gefeliciteerd mannen! Op naar de TOP klasse.