Samen met team 1 naar de topklasse: Dordrecht 2 Kampioen 3e klasse!

We konden na team 1 natuurlijk niet achterblijven met ons kampioenschap.

Daarbij was het bij ons ook een stuk minder spannend het hele seizoen dan bij team 1.

Een gekke poule was het wel waarin van alles kon gebeuren. Vaak kwamen teams met 2 man aanzetten tegen onze concurrenten of met een zwakke invaller, waardoor het gat steeds klein bleef met de naaste belagers.

Wie onze echte concurrent was, was in het begin moeilijk te zeggen. Op het moment dat we tegen Papendrecht 7 moesten stonden zij maar een paar punten achter ons, maar al gauw werkten we door een tactische formatie naar een 5-0 voorsprong en uiteindelijk de 8-2 overwinning. Dat was 1 concurrent weggespeeld!

De week erop stond weer Gorkum 2e en ook die kwamen die zelfde week bij ons van een koude kermis thuis, een 8-2 overwinning zorgde er voor dat we ook deze concurrent konden wegstrepen.

Papendrecht 5 die wij na 2 wedstrijden al hadden afgeschreven kwam goed terug na een dikke 10-0 overwinning op het sterke Sliedrecht.En zodoende was ineens Papendrecht 5 onze enige echte concurrent.

In de op een na laatste wedstrijd kwamen zij bij ons op bezoek met veel kampioens-stress in de benen. Zo werd het een vooral mentaal zware wedstrijd. We hadden 7 punten nodig om al voor de laatste wedstrijd kampioen te worden. Bij 6-3 mocht Kevin aantreden om het al te beslissen, maar hij verloor met minimaal verschil na een 2-0 voorsprong in de 5e game.

Dus mochten we het de week erop afmaken en uiteindelijk werd het kampioenschap dan toch binnengehaald in de dubbel!

13010661_1141903229223312_8196037437469478521_n