Dordrecht 1 Jeugd Kampioen Promotieklasse

Jeugdteam 1 is voor de 2e keer in 3 seizoenen kampioen geworden. Waar vooraf werd gedacht aan een roemloos seizoen waarin vooral, niet degraderen, de prioriteit was. Bleek er dus ook in tafeltenniswereld een “Leicester-scenario” mogelijk te zijn.Jeugd 1

Het team bestond namelijk uit: Jordy Versluis en Collin Schram (vorig seizoen 2e in de 1e klasse) met Ricardo Blankenstijn ( vorig seizoen 2e in de 2e klasse). Vooraf werd dus zeker niet verwacht dat er wel even met 18 punten voor de nummer 2 een kampioenschap gevierd kon worden, en dat er voor Ricardo en Collin ook nog een persoonlijk succesje inzat met een gezamenlijke 1e plaats op de percentageranglijst (beide 88 %). Maar met dank aan het harde trainen, positief blijven en zeker ook de gezelligheid kon er dus wel een kampioenschap gevierd worden.

Door het behalen van het kampioenschap gaat team 1 nu landelijk spelen en wie weet wordt er opnieuw een gooi naar het kampioenschap gedaan. Ik en mijn teamgenoten hopen dan ook dat er zo nu en dan mensen zin hebben om op de zaterdagmiddag een bezoekje te brengen aan TTV Dordrecht om ons te supporten.

Hopelijk tot dan!

Collin Schram