Mei toernooi

Het toernooi is gespeeld op donderdag 12 mei en dinsdag 17 mei. Er is gespeeld volgens het handicap principe, dus de lager geklasseerde spelers krijgen punten voor van de de hoger geklasseerde. Alle klassen door elkaar dus en iedereen tegen iedereen.

Er zijn 3 poules ingedeeld door middel van loting op de donderdag. Sean Flach heeft als jongste deelnemer de loting verricht en heeft dat goed gedaan, want er kwamen goed verdeelde poules uit zijn loting. Totaal 19 deelnemers , dus 2 poules van 6 en 1 poule van 7.

Het speelprincipe was eenvoudig. Alle wedstrijden werden er 3 games gespeeld, dus de uitslagen waren 3-0, 0-3, 2-1 of 1-2. Degene met de meeste gewonnen games waren de winnaars in de poules.

Uitslagen per poule waren als volgt:

Poule A: Vincent, Cor, Arjan, Peter, Koen, Sean.
Poule B: Kevin, Frank, Bert, Rob, Henk, Tamara, Albert.
Poule C: Remco, Ramin, William, Stefan, Rob, Carel.

De nummers 1 en 2 spelen in de finalepoule, de nummers 3 en 4 spelen de B finale en de overige spelen de C finale.

Op de finaleavond is er nog wat geschoven, omdat er wat mensen niet mee konden doen. Dat hebben we kunnen oplossen door wat andere namen in te vullen.

Op de finaleavond is het zelfde principe aangehouden als in de voorrondes, dus 3 games per wedstrijd.

Na vele spannende wedstrijden is de eeuwige roem terecht gekomen bij Cor Slotboom met 10 gewonnen games. Goede 2e is Remco Koster geworden met 9 games en de nummer 3 is Ramin Vasseghi geworden met 8 gewonnen games.

Cor, van harte gefeliciteerd met je behaalde titel en we hopen dat je deze volgend jaar weer wilt
verdedigen.

Doel van het toernooi is het verbinden van alle leden in alle klassen. Ik denk dat dat weer goed is gelukt.  Er werd fanatiek gespeeld, maar veel gelachen en geen problemen.

Huisfotograaf Frank heeft ook zijn best weer gedaan en een aantal mooie plaatjes geschoten.  Dank Frank!

Graag tot de volgende keer.

Groeten, Rob

Klik op de foto om de rest van de foto’s te zien!DSC01508