Oefenderby bij TTV Tavenu op maandag 20 juni 2016

Op uitnodiging van TTV Tavenu, zijn wij op maandag 20 juni een oefenpartij gaan spelen met spelers van Alexandria en TTV Dordrecht. In eerste instantie was het verzoek neergelegd bij Alexandria. Omdat er hier niet voldoende deelnemers waren heb ik het verzoek ook neergelegd bij spelers van TTV Dordrecht zodat we tot een ongeveer gelijk aantal spelers zijn gekomen.

Op de dag van spelen viel helaas 1 speler af  door ziekte, zodat we uiteindelijk met 8 man van Alexandria / Dordt zouden spelen tegen 9 man van Tavenu.

Bij aankomst hebben we eerst genoten van een lekkere kop cappuccino, om vervolgens te gaan omkleden en gedag te gaan zeggen tegen de aanwezige deelnemers. Op deze avond was ook tafeltennisvereniging Korendijk uitgenodigd welke speelden op 3e en 4e klas niveau. De zaal was dus flink gevuld. Na het inspelen werd door Stephan Vreeman de indelingen van de 2 poules bekend gemaakt.

Deelnemers Poule 1 op tafel 1 en 2:
-          Tavenu: Stephan Vreeman, Carlo Resoort, Wim van Eeren en Ronald Schilperoort
-          Alexandria/Dordt: Sven Cammaraat, Andre Lignos, Ad Adly en William Mijdam

Deelnemers Poule 2 op tafel 3,4 en 5:
-          Tavenu: Bert Rentes, Chris Konijnendijk, Eddie Visser, Arjan van der Tol en Marcel van de Ende.
-          Alexandria/ Dordt : Stefan Brokerhof, Massoud Tahmassian, Ramin Vasseghi en Peter van den Brink

In poule 1  hebben de mannen zich in evenwicht weten te houden met een gelijkspel van 9 tegen 9 winstpartijen. Grote man aan de kant van Alexandria was Sven Cammaraat met geen enkele verliespartij. Verder waren de winstpartijen verdeeld.

In poule 2 was het verschil helaas iets groter. We hebben ons best gedaan maar de uitslag was uiteindelijk 18-4 in ons nadeel. Het verschil was net iets te groot. Desondanks hebben we toch veel leuke partijen gespeeld. Grote man in deze poule was Bert Rentes die hier al zijn partijen won. Hij heeft ‘t blijkbaar weer in de heupen zitten.

Na afloop van de partijen hebben we in de kantine nog een hapje en een drankje genomen en het einde van wat poulewedstrijden van het voetbal EK 2016 afgekeken. En uiteraard ook wat nagebabbeld over de wedstrijden. Het was in ieder geval een geslaagde avond. Wat misschien binnenkort een vervolg krijgt bij TTV Dordrecht.  Meer hierover volgt. Lijkt het je leuk om mee te doen dan hoor ik het graag zodat we kunnen kijken of we voor passende tegenstand kunnen zorgen.

Met vriendelijke groet,

Stefan Brokerhof