Aanstaande vrijdagavond 22 juli oefenpartij bij TTV Dordrecht

Beste Clubleden,

Aanstaande vrijdagavond hebben wij 2 clubs uitgenodigd om een oefenpartij te spelen bij ons in Dordrecht. Dit zijn de verenigingen Alexandria en Tavenu.

Van elke club zullen ze met minimaal 6 mensen komen. Hierdoor zullen wij minimaal 8 tafels nodig hebben. Er zal er dus maar op max 2 tafels gespeeld kunnen worden in de kleine zaal. Ik hoop op jullie begrip hiervoor.

Wij zullen van Dordrecht spelen met Vincent, William, Stefan, Bert, Kevin, Ramin en Cor. Wij zullen deze keer spelen tegen mensen van 1e tot 3e klas niveau. Mocht er nog iemand zijn die mee wil doen verneem ik het graag.

Het is de bedoeling dat er 2 teams worden gemaakt van 3 of 4 personen (Indien er mensen nog bijkomen). Omdat elk team speelt tegen 2 clubs zullen we dus per team van Dordrecht gebruik maken van minimaal 2 tafels. En misschien zelf een derde in de kleine zaal als dit nodig is (bij bv 4 man per team)

Mensen die willen kijken voor de gezelligheid zijn altijd welkom natuurlijk, maar houdt er dus rekening mee dat je misschien even moet wachten voordat je kan spelen.

Waarschijnlijk zal de volgende oefenpartij zijn bij Alexandria op 26 augustus. Wil je hieraan meedoen dan kan je je bij mij opgeven (sbrokerhof74@gmail.com). Het niveau van deelnemers zal dan breder zijn, waarschijnlijk van 1e tot 6e klas.

Met vriendelijke groet,