“Verkiezing Clubhelden van de Amateursport”.

Beste leden van TTV Dordrecht,

Je kent ze vast, want elke sportvereniging heeft ze. Anonieme helden die al hun tijd geven voor de club. Voor dag en dauw. Voor jullie. Vanuit hun hart.
Die vrijwilligers verdienen een podium! Vorig jaar behoorde Jelte Thoma tot de genomineerden voor de Clubhelden van de Amateursport. Op 26 oktober gaat de tweede editie van start en Jelte Thoma is opnieuw genomineerd. Wordt Jelte Thoma dit jaar verkozen tot AD De Dordtenaar Clubheld dan strijdt Jelte samen met 14 regionale clubhelden om de landelijke titel Clubheld van de Amateursport 2016 en de hoofdprijs van €10.000,-!

Ook is het mogelijk om andere vrijwilligers van TTV Dordrecht te nomineren via de website.

AD De Dordtenaar Clubheld

De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente zijn er maximaal 2 winnaars: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Indien dezelfde clubheld zowel de meeste stemmen als de hoogste beoordelingscijfers heeft, dan is dat de enige winnaar van de gemeente. Alle gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. Lees hier hoe de regiowinnaars worden bepaald en hoe vervolgens de landelijke winnaar € 10.000,- wint.

Extra prijs! WIN een Ford Fiesta

Iedereen die stemt, maakt dit jaar ook nog eens kans op een Ford Fiesta voor zichzelf. Extra reden om dus iemand van onze club te nomineren en te stemmen.

Klik op de volgende link om te stemmenwww.clubheld2016.nl