Ontknoping Senioren Reguliere-compitie

Bij de Reguliere-competitie is het nog voor alle teams erg spannend. Zit er een kampioenschap aan te komen? Of is juist handhaving nog mogelijk?

Nadat beide teams vorige seizoen zijn gepromoveerd naar de TOP klasse, 2e klas, is voor Team 1 en 2 het eerste streven geweest om zich te handhaven. Team 1 maakt hiertoe goede kansen, mits er tegen de naaste belager punten wordt gepakt in de laatste wedstrijd. Voor Team 2 is het wat spannender. Zij zullen de laatste 2 wedstrijden tegen de nummers 1 en 3 genoeg wedstrijden moeten winnen om op de 4e plek te eindigen. Daarnaast zal de huidige nummer 4 punten moeten laten liggen.

Team 3 strijd in de 4e klasse mee om handhaving. Dit veelzijdige team, zal daarvoor punten moeten winnen in de laatste wedstrijden. Daartoe is een goede mogelijkheid in de laatste wedstrijd die gespeeld zal worden tegen het laatste team. Vorige uitslag: 9-1 winst.
In de 5e klasse maakt Team 4 zich op voor het kampioenschap. In poule H genieten zij een voorsprong van 4 punten. Deze kan in de volgende wedstrijd tegen de nummer 2 oplopen. De vorige ontmoeting resulteerde in een 6-4 overwinning.
Voor Team 5, wat ook actief is in de 5e klas, zal handhaving lastig gaan worden. De laatste wedstrijden zullen daarvoor ruim gewonnen moeten worden en de huidige nummer 4 zal punten moeten morsen. Maar waar een kans is, moet die gegrepen worden!

Veel succes bij de laatste wedstrijden!

Remco Koster
Wedstrijdsecretaris Senioren