Succesvol ZH-Kampioenschap Senioren 2017

Zondag j.l. zijn we met een gezellige delegatie afgereisd naar de Zuid-Hollandse kampioenschappen in De Lier. Met deze vertegenwoordiging gingen we van start in 4 verschillende klasse’s: Heren E, E2 en F2 en Dames EF.

Met volle enthousiasme en strijdlust heeft iedereen deelgenomen aan de poule-fasen voor een plekje in de hoofdrondes. Hierin slaagde Kevin en Remco bij de E2 en Jordy en Collin bij de F2. Kevin en Remco kamen tot de kwartfinale, waarna ze zelfs tegen elkaar moesten! Dit club onderonsje werd gewonnen door Remco, die vervolgens ook de halve finale wist te winnen in een ware thriller van 5 sets. In de finale lukt het helaas niet dit kunstje te herhalen, maar een 2e plaats in de hoofdronde E2 is zeker een prestatie te noemen!

Dit geldt ook voor Jordy en Collin, die het beide tot de halve finales wisten te schoppen in de F2 tijdens hun eerste ZHK bij de senioren. Het had zelfs tot een Dordtse finale kunnen komen. Het lukte Collin helaas niet in een spannende 5 setter zijn wedstrijd te winnen. Jordy lukt dit in 5en wel, waarna hij ook nog eens de finale won!

Voor wie niet de hoofdronde gehaald had, waren er nog de troostrondes. In deze troostronde is het Narada gelukt 2e te worden in de E2 licentie!

Al met al een gezellige en geslaagde dag voor de deelnemers van TTV Dordrecht en zeker een herhaling waard in De Lier!

Prijswinnaars ZHK 2017