Steun TTV Dordrecht

Speelt u mee met de Vriendenloterij dan kunt u met uw lot er voor zorgen dat 50% van uw inleg bij onze vereniging terechtkomt.. Dan kunt u dit wijzigen via de Ledenservice van de vriendenloterij via 0900 – 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Vriendenloterij

Het enige wat je moet doen is bovenstaand nummer bellen en doorgeven dat u TTV Dordrecht wilt steunen. Nummer van de club is 310038. Het kost u € 0,50 per gesprek en voor de club levert het ieder kwartaal een mooi bedrag op, voor de rest hoeft u er niets meer voor te doen, dan alleen meespelen natuurlijk. Het zou mooi zijn als er dus veel meer leden meespelen met als goede doel TTV Dordrecht. Wij kunnen natuurlijk altijd wat extra inkomsten gebruiken.

In het laatste kwartaal van 2016 speelden maar 5 loten mee voor onze club als goed doel en dit levert ons ieder kwartaal een afdracht op van bijna €96,00.

Met vriendelijke groet,

Bram. Penningmeester TTV Dordrecht.