1e Jeugd team Kampioen 2e klas!

Ons 1e jeugd-team is kampioen geworden! Op de laatste dag werd de strijd beslist.

In de 2e klasse hebben ze vrijwel het hele seizoen achter de tot dan toe nummer 1 Smash gestaan. Maar 1 wedstrijd voor het einde behaalden ze genoeg punten om de achterstand om te buigen naar 1 punt voorsprong en zo de eerste plaats over te nemen. Het onderlinge resultaat was in het voordeel van Smash, dus deze moesten ze voorblijven op de laatste speeldag.

Aan Dordt 1 dus de taak om op deze dag minstens evenveel wedstrijd te winnen als Smash. En ondanks de opkomende spanning die komt kijken bij zo’n kampioenschap, wisten ze hun hoofd koel te houden bij en tegen Alexandria ’66.

Vooral Thijmen bleek er goed tegen bestand te zijn. Zo rustig dat hij was, wist hij 3 belangrijke punten te pakken voor Dordt. Mede hierdoor wisten ze naar huis te gaan met een 3-7 overwinning.

Wetende dat Smash met 6-4 gewonnen had tegen Shot ’65, was hierdoor het kampioenschap binnengehaald en zijn ze onze KAMPIOENEN!

Gefeliciteerd jongens!