DORDT SUCCES OP WELPENTOERNOOI

Zaterdag 29 april, werd voor de eerste keer het: Hubo-welpen-toernooi georganiseerd. Hiervoor werden welpen van verschillende verenigingen uitgenodigd.
Sheng-Jacco, Maurice en Bram van TTV-Dordrecht deden hier aan mee.
Ze werden in aparte poules ingedeeld en zo kon het toernooi beginnen!
Het was voor alle 3 hun eerste toernooi dus een spannend moment.

Toch wisten ze alle 3 als eerste in hun poule te eindigen!
Alle nummers 1 werden vervolgens weer in een nieuwe winnaars-poule aan elkaar gekoppeld dus zo konden ze hier uitmaken wie uiteindelijk de echte winnaar zou worden.

Ook hier deden ze het super!
Uiteindelijke uitslag:
1.Sheng-Jacco Ttv Dordrecht
2.Maurice Ttv Dordrecht
3.Matthias Gorkum
4.Bram Ttv Dordecht
5.Sander
6.Evelien

(Prijs uitreiking werd gedaan door o.a ex-Dordtenaar Mia Alting)
Super uitslag van Dordrecht natuurlijk, bijna de maximale score eruit gehaald met 3 deelnemers. Het is dan ook niet voor niks dat ze ook de grote wisselbeker mee naar huis mochten nemen!
Misschien krijgt hij nog een plekje op de club?!
De plek is in ieder geval gereserveerd!

Via deze weg wil ik nog een keer tegen de jongens zeggen dat ik enorm trots op ze ben en dat ik hoop dat ze nog veel prijzen gaan pakken, maar vooral er zoveel plezier uit blijven halen

welpentournooi HUBO 1 - kopie welpentournooi HUBO 2 welpentournooi HUBO 3 welpentournooi HUBO 4 welpentournooi HUBO