Algemene Ledenvergadering op 9 oktober om 19:30

Beste leden van TTV Dordrecht,

Mede namens de andere leden van het bestuur wil ik jullie graag uitnodigen om op maandag 9 oktober de volgende reguliere ledenvergadering van T.T.V. Dordrecht bij te wonen. De voorlopige agenda is via de mail rond gestuurd. Mocht je niks ontvangen hebben, gaarne laten weten. Dan voegen we je toe in de mail lijst, dan sturen we hem alsnog.

Het lijkt me handig om jullie allemaal te vragen om agendapunten aan te dragen, indien ze niet in de mail vermeld staan. Ook hoor ik graag of jullie iets willen bijdragen bij de behandeling van de agendapunten. Stuur een mail of bel me even of spreek me aan op de club (als je me ziet, wel te verstaan).

Ik zal zo wie zo een aantal mensen zelf benaderen, om inhoud aan de agendapunten te kunnen geven.

Het leek ons leuk om voor de vergadering ook de bbq aan te steken, voor een hamburger en/of een worstje. We beginnen daarmee tussen 18.15 en 18.30 , zodat we op tijd zijn om de ledenvergadering zelf om 19.30 uur te laten beginnen.

Mocht je mee willen eten, geef je dan aub per mail op. De kosten bedragen 4,00 euro p/p.

We hopen jullie allemaal te zien en laat het weten indien er vragen of opmerkingen zijn.

Namens het bestuur,

Mike Schram