Dordrecht 2 Regulier kampioen 2e klas!

Dordrecht 2 (Koen, Bert, Dennis & Remco) is in de regulieren competitie kampioen geworden in de 2e klas! In de laatste uit-wedstrijd tegen TOG Maassluis waren 5 punten voldoende om op eigen kracht kampioen te worden. Echter werd dit 5e punt pas in de 9e wedstrijd binnengehaald, waarbij in de laatste wedstrijd de eindscore van 4-6 werd bepaald.

De grootste bijdrage aan het kampioenschap werd geleverd door ons oud jeugdlid Dennis Hu.

Kampioenen

Met een winstscore van 92% heeft hij laten zien ook bij de senioren uit de verf te komen. Er kan bij ons senioren toch heel anders gespeeld worden dan bij de jeugd. Denk aan lang schuiven, moeilijke service, anti topspin en lange en korte noppen. Nu kan hij deze ervaring meenemen naar de jeugd!

Op naar de 1e klas!

Gefeliciteerd mannen!