Save the date! Kersttoernooi op 15 december!

Beste leden,

Vrijdagavond 15 december gaan we weer ons inmiddels vertrouwde Kersttoernooi houden. Deze keer zonder bbq maar wel met een hap Chinees vooraf. Niks bijzonders, maar gewoon een voedzame maaltijd met nasi of bami & sate’

We beginnen om 18.00 uur met het diner en gaan dan vanaf 19.00 uur aan de bak. Indeling e.d. zijn nog allemaal te bepalen, maar we (Gerrit en ik) gaan ervoor zorgen dat er voor iedereen voldoende uitdaging zal zijn.

We spelen door tot een uur of 21.30 max 22.00 uur. Wil je eerder stoppen (denk aan de kleintjes) dan kan dat gewoon.

We nodigen ook met name de ouders van onze spelende jeugd uit om mee te doen en andersom (kinderen van spelende senioren) zou natuurlijk ook leuk zijn!

Met het oog op de verhuizing en om de banden met de Paraplu partners verder aan te halen, hebben we ook delegaties van sc Movado en vv Dubbeldam uitgenodigd. Zij zullen met een beperkt aantal (prominente) leden aanwezig zijn en meedoen met het toernooi. Op termijn hopen we met hen een gebouw te gaan delen, dus waarom niet alvast beginnen met de kennismaking?

Je kunt je opgeven door op deze mail te reageren of door je op de club in te schrijven (Gerrit gaat lijsten ophangen vanavond).

Hoop dat jullie weer in grote getalen zullen komen!

Wat : Kersttoernooi
Waar : Op de club
Wanneer : 15 december vanaf 18.00 uur eten en 19.00 uur spelen
Wie : iedereen die op de ene of andere manier aan TTV Dordrecht is verbonden (leden, ouders, kinderen van leden etc)