Kersttoernooi 2017

Na de ontknoping van de najaarscompetitie was het weer tijd voor het kersttoernooi. Op vrijdagavond was er een mooie opkomst van jeugdleden , seniorenleden en niet-leden, waaronder ook een aantal leden van vv Dubbeldam en sc Movado. Voor de wedstrijden was er de mogelijkheid om nasi of bami met saté te eten.

In de grote zaal werd een laddertoernooi gespeeld, waarbij spelers elkaar konden uitdagen om bij winst hoger op de ladder te komen. Bij verlies zakte de speler een aantal plaatsen. Na veel partijtjes eindigde Saskia op de hoogste positie.

In de kleine zaal waren poules ingedeeld op twee verschillende niveaus met elk 2 poules van elk 6 spelers. Een partij bestond uit een ‘best of three’, bij winst werden 2 punten gehaald en bij verlies met 1-2 kon ook een punt worden gehaald. Na vijf partijen kwamen Gerrit, Laurens, Nathalie en Dennis als winnaars uit hun poule. Hierna won Laurens van Gerrit en Dennis van Nathalie.

Al met al was het een gezellige avond waarin er veel leuke wedstrijden gespeeld zijn.