Clubkampioenschappen Senioren op 19 mei

Beste leden van TTVD,

Op 19 mei staan de clubkampioenschappen weer gepland. Wij hebben er zin in en we hopen dan ook dat zoveel mogelijk Dordtenaren gezellig mee komen doen. Ook de 55+ groep is vanzelfsprekend van harte uitgenodigd! Tevens mogen ook de spelers van Dordrecht 1 jeugd zich wagen aan deze wedstrijden, als ze dat willen.

De uiteindelijke vorm van het toernooi zal af gaan hangen van de hoeveelheid deelnemers. Het is de bedoeling dat iedereen plezier kan hebben door op het eigen niveau te spelen, maar dat er zeker ook uitdaging is. Er zal gespeeld worden voor de wisselbeker voor de grote clubkampioen, waar iedereen kans op kan maken, maar ook voor andere prijzen per categorie.

Wie zich aan wil melden kan dit doen door via de mail (mjvdeelen@hotmail.com) naam en competitieklasse, percentage en rating door te geven of dit op het formulier te schrijven in de kantine. Mocht er geen sprake zijn van competitieklasse, percentage of rating dan kan je natuurlijk wel gewoon mee doen, geen probleem!

Daarnaast willen we graag gaan inventariseren welke toernooien er verder nog op de planning kunnen komen, denk aan een dubbeltoernooi of de davis-cup. Mocht je hier interesse voor hebben, laat het ons vooral weten.

De inschrijving sluit in principe op 12 mei. Daarna krijgen jullie zo snel mogelijk van ons bericht met meer informatie over indelingen, tijden enzovoort. Voor wie nog twijfelt (wij kunnen het ons niet voorstellen, want het wordt erg gezellig), het is ook nog gratis!

Hopelijk tot 19 mei!

We beginnen de wedstrijden om 10.30 uur en spelen tot een uur of 16.00 a 16.30. Kantine is vanaf 10.00 uur open.

Kevin en Marianne