Clubkampioen bekend!

Afgelopen zaterdag was de fameuze clubkampioenschap bij TTV Dordrecht.

Bij voorbaat alvast dank aan Kevin en Marianne voor de organisatie van deze gezellige dag!
En ook dank aan Mike voor het opzetten van de barbecue.

De 22 deelnemers streden verdeeld over 3 poules mee om de felbegeerde wisselbeker.

De 1e twee poules bestonden uit spelers uit de hogere klasse’s. Na een poule-fase moest de stand bepalen tegen wie gespeeld zou worden in de knock-out fase. Uit de 3e poule stroomde de 2e beste mee naar deze knock-out fase.

Uit deze 3e poule waren Gerrit en Mike als respectievelijk 1e en 2e geëindigd. Gerrit kreeg hiervoor al een prijs uitgereikt.

IMG-20180519-WA0003

Toen de knock-out fase vorderde bleven er nog 4 halve finalisten over: Johan vs. Laurens en Vincent vs. Leon. In de poule-fase werden deze wedstrijden ook al gespeeld, dus een ieder kende zijn tegenstander al. Dat maakte de wedstrijden des de spannender. Johan wist na een 5-setter van Laurens te winnen en Leon won met 3-1 van Vincent.

Vervolgens maakte Leon en Johan er een spannende finale van. Leon leek in de eerste 2 sets makkelijk door het verdedigende spel van Johan te slaan met knappe forehand ballen. Johan liet zich echter niet kisten trok de stand gelijk door met zijn ‘anti’-rubbers het spel meer te gaan ontregelen. Dat lukte, waardoor de stand gelijk werd en een 5e set beslissing moest gaan geven. Hierin ging Johan met zijn succesvolle speelwijze door, waarna hij met een stand van 11-6 de winst naar zich toe trok en zich clubkampioen mag noemen van TTV Dordrecht.

Gefeliciteerd Johan!
DSC_7360 - kopie