Kersttoernooi 21 december

Op vrijdag 21 december organiseren we het jaarlijkse kersttoernooi. Deze keer weer eens een keer een dubbel toernooi, wat garant staat voor dubbele lol en gezelligheid.
Voor het toernooi willen wat met elkaar eten (chinees) en bijpraten over van alles en nog wat.
Zou leuk zijn om iedereen van jong en oud te kunnen verwelkomen. Qua samenstelling van de teams bestaat er volledige vrijheid.
Zo kunnen niet leden en ouders ook meedoen. Neem je buurjongen mee, of je vader of moeder. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Ken je mensen van andere verenigingen die mee zouden willen doen? Laat ze komen.
Ik heb al een uitnodiging gestuurd naar Merwestad en DFC, dus wie weet komen daar ook teams van meedoen.
De details:
Wat? – Kersttoernooi, dubbel
Waar? – Op de club, sportpark Corridor
Wanneer? – Vrijdag 21 dec
Voor wie? – Leden en niet leden zijn welkom, in iedere samenstelling
Hoe laat? – Wie wil mee eten? Dat zal rond 18.00 uur zijn
Wil je alleen spelen? – Daar beginnen we om 19.00 uur mee
Tot hoe laat spelen we? Tot een uur of 22.00 , maar je mag (vooral de kleintjes) evt eerder afhaken
Vanaf hoe laat is de club open? 17.00 uur
Waar spelen we om? Vooral de fun. Er zit wel een competitie element in, maar we verdelen geen prijzen
Wat kost dat? Niks om te spelen. 10 euro om mee te eten (simpel chinees + een drankje)
Als je geen dubbelpartner kunt vinden? Beloof niks, maar laat het weten. Wie weet kan de organisatie mensen aan elkaar koppelen
Hoe je op te geven? Dat kan per mail (naar mij) of op het formulier wat op de club komt te hangen
Hoe te betalen? Dat kan op de avond zelf. Vanwege de slechte ervaringen uit het verleden (lijkt een beetje op beleggen) waarbij afzeggers op het laatste moment doorkwamen, willen we wel vooraf melden dat als je je opgeeft voor het eten, er ook besteld zal worden voor je. Dus… inschrijven voor eten = verplicht betalen, of je komt of niet.
Ik wil alleen eten en kijken, kan dat? Natuurlijk!
Ben ik iets vergeten? Vraag het me dan
Mike Schram