Table Stars Tafeltennis event TTV Dordrecht 7 april

Table Stars Tafeltennis Event

Tafeltennisvereniging Dordrecht (TTVD) organiseert 7 april 2019 samen met MJ Tafeltennis een kennismakingsdag voor jonge tafeltennissertjes en hun ouders of begeleiders. Iedereen die het leuk lijkt om kennis te maken met de snelste balsport op aarde is van harte welkom op Sportpark de Corridor, achter de oude voetbalvereniging OMC. We organiseren allerlei leuke activiteiten en eten tussendoor een broodje met elkaar, aangeboden door de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) Je hoeft geen ervaring te hebben, al zullen de meesten van jullie wel ooit een balletje geslagen hebben. Voor de ouders hebben we ook leuke dingen in petto, dus trek allemaal je sportkloffie aan op zondag 7 april en op naar TTVD! Na afloop hebben we voor iedere jonge deelnemer een leuke herinnering klaar liggen, dus vergeet niet je vooraf aan te melden. Heb je een eigen batje, neem dat gerust mee maar wees niet bang, we hebben genoeg batjes voor iedereen liggen.

Wanneer: zondag 7 april
Hoe laat: van 10.00 tot 16.00 uur (doorlopend programma, binnenkomen wanneer je wilt)
Waar: Visserstuin nr 7, Sportpark de Corridor, pal achter het oude gebouw van OMC Voor wie: iedereen onder de 18 jaar, hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, buurtjes en ga zo maar door Wat kost het: gratis en de lunch wordt verzorgd
Kleding: liefst in sportkleding en om te mogen spelen zijn (zaal)sportschoenen verplicht Wat gaan we allemaal doen?
• Workshops voor beginnende spelers
• Workshops voor gevorderde spelers
• Demonstratiepartijen
• Papa-Mama-Kind wedstrijden
• Tafeltennis-machine challenge
• Black light pingpong

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier opgeven of door een mail te sturen naar ttvdordrecht@outlook.com , met je naam, leeftijd en met hoeveel begeleiders je komt. Schrijf je uiterlijk in op 31 maart 2019, zodat we tijd hebben om alles netjes te organiseren.

Table Stars TTVD inschrijfformulier